Možda vam brend Salomon nije prva asocijacija kad pomislite na it komade i trendi fashionistice. Ali upravo su tenisice ovoga francuskog brenda u posljednje vrijeme postali must-have komadi koje redovito nose trendseterice poput Belle Hadid ili Emily Ratajkowski.

Iako zapravo po logici ne bi trebali biti prvi odabir ovih stylish dama – njihova je primarna funkcija sportska nikako modna, te izgledaju poput tenisica za planinarenje ili sportsko trčanje, no upravo je ta retro praktična estetika ono što je osvojilo ove popularne cure. Salomon tenisice izgledaju odlično sa sportskim komadima, ali i kao zanimljiv modni kontrast ženstvenijim outfitima.

Bella Hadid

Posebno je popularan model ACS, kojeg voli Hailey Bieber, a koji je zapravo namijenjen planinarskom hodanju i osim što izgleda cool, ima brojne tehničke karakteristike: vodonepropusan je te ima posebne elemente koji pomažu stabilnijem hodanju.

model ACs

Model XT-6 također ima brojne celebrity fanove, redovito ih nosi Emily Ratajkowski. I one su stvorene za hiking, ali odlično izgledaju i u šetnji gradskim ulicama.

model XT-6
Rita Ora
Emily Ratajkowski
Hailey Bieber

Ove trendi tenisice možete nabaviti i kod nas, dostupne su u sportskim dućanima poput Intersporta ili Hervisa kao i na Answear.hr, a cijene kreću od stotinjak eura.

foto: Profimedia, instagram @haileybieber