Tko kaže da ljeto u Zagrebu nije zabavno? Suprotno prevladavajućem mišljenju, grad i po ljeti ima za ponuditi ponešto, a tako će biti i ove godine. Festivali su već krenuli, a omiljeni kafići otvorili su svoje terase. Jučer se u ovoj potonjoj skupini pridružio i Rougemarin, koji je konačno otvorio svoj ljetni park.

Već treću sezonu zaredom, Rougemarin Park postaje jedno od omiljenih mjesta za druženje u zagrebačkom zelenilu. Tako je i jučer službeno otvorena nova sezona guštanja u hrani, koncertima, kvizovima i dobroj zabavi.

 

Kao i prethodnih godina, Rougemarin Park nudi raznovrsnu gastronomsku ponudu – od ukusnih pizza, poput klasične s mozzarellom, rukolom i cherry rajčicama, do bogatih burgera i zalogaja poput veggie spring rolls i taquitos chicken tortilja. Uz to, tu su i razna pića, od točenog piva do kave i bezalkoholnih napitaka.

Rougemarin Park je ove i godine pripremio cjelotjednu zabavu za sve generacije – od afterwork chilla početkom tjedna, kvizova, laganih druženja uz koktele do plesnih večeri i obiteljskih nedjelji.

Foto: Rougemarin Park Facebook