Bijeg od užurbane svakodnevice svima je prijeko potreban, a ima li bolje opcije od opuštanja u prirodi? U potrazi za zanimljivim smještajima, ovog puta za oko nam je zapeo robinzonski kamp na Mrežnici koji će za mnoge možda biti izlazak iz zone komfora, ali jamčimo da ćete se maksimalno odmoriti i napuniti baterije!

Robinzonski kamp Leskar nalazi se uz rijeku Mrežnicu te nudi raznovrsne opcije smještaja za sve ljubitelje prirode i kampiranja. Iskusni kamperi mogu donijeti vlastiti šator i opremu te iznajmiti kamp mjesto, dok oni koji tek otkrivaju čari kampiranja mogu uživati u udobnosti šarmantnih drvenih kućica. Kamp je opremljen mjestima za roštiljanje, a osiguran je i sanitarni čvor, dok se gosti sami brinu za hranu i vodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vedran Bozicevic (@vedri_)

Odaberete li upravo ovaj kamp za svoj vikend-izlet u prirodu, možete birati između kupanja u smaragdno zelenoj rijeci Mrežnici uživajući u pogledu na slapove, okušati se u ribolovu ili pak istraživati okolne šume. Također, redoviti gosti kampa su i labudovi, patke, kornjače…

Isto tako, rijeka Mrežnica prepoznatljiva je po brojnim sedrenim barijerama – na njezinom toku od 64 kilometra nalaze se čak 92 barijere koje stvaraju spektakularne slapove. Kako bi gosti mogli doživjeti punu ljepotu mrežničkih slapova, kamp nudi mogućnost organiziranja raftinga.

Stoga, zvuči li vam nešto od ovog zanimljivo i privlačno, sve dodatne detalje vezane uz rezervacije smještaja i cijene potražite na linku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alan Novak (@noki3310)

Foto: Instagram