Rita Ora i ove je sezone DEICHMANN ambasadorica i lice proljetno/ljetne kolekcije 2020. Pjevačica je pod geslom kampanje ”Inspirirana bojama” u suradnji s DEICHMANNOM razvila kolekciju cipela žarkih boja i raznolikog dizajna s popularnim ukrasnim detaljima.

U kolekciji se ocrtava hrabar i ekstravagantan stil – ona odaje počast šarolikim bojama i životnoj radosti. 35 modela ove kolekcije objedinjuje aktualne trendove sezone: glomazne tenisice, metalik boje, glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom i modeli s remenčićima. Tenisice s istaknutim potplatima, kombiniranje žarkih boja i metalik elementi sinonim su za sportski trend.

Slingback cipele i loaferice s krokodilskim uzorkom upotpunjuju elegantni ljetni stil, dok su ravne sandale u svjetlucavim akcentnim bojama te sandale sa širokim remenjem modeli  koje niti jedna ljubiteljica mode neće preskočiti. Kolekciju pokraj modela s remenčićima u pastelnim bojama zaokružuju i upadljive glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom te lakirane salonke i salonke sa životinjskim uzorkom.

„Jako se veselim nastavku suradnje s DEICHMANNOM“, rekla je Rita Ora. „Ispunio me rad na stvaranju ove izvrsne i šarene kolekcije koja vas poziva da budete hrabri, da budete svoji.” Nova je kolekcija dostupna na policama Deichmann trgovina, a moći će se kupiti čim trenutna situacija to omogući – pratite Deichmann društvene mreže za više informacija. U galeriji istražite ponudu.