Svega tjedan dana dijeli nas od Uskrsa, a to znači da već danas možete započeti s prikladnim dekoriranjem doma. Brojne trgovine predstavile su svoje uskršnje kolekcije, no jedan brend posebno se ističe. Ove godine Reserved Home iznenadio nas je minimalističkom ponudom koja ne sadrži klasične uskršnje elemente, ali nam se upravo zato baš jako sviđa.

Riječ je o decentnim ukrasima i potrepštinama za blagdanski stol koji dolaze u neutralnim paletama boja te su upotpunjeni minimalističkim ilustracijama. Primjerice, postolja za pisanice neizbježan su detalj, a Reserved Home nudi divne varijante sa zečićima. Također, kako bi dekoracija uskršnjeg stola bila potpuna, ne smijemo zaboraviti niti na ubruse, svijećnjake i slične detalje koji čine razliku.

Ubrus (12,99 eura)

Našu pozornost privukli su jednostavni svijećnjaci neobičnog dizajna koje možete koristiti i nakon što prođe Uskrs, baš kao i predivne vaze u pastelnim tonovima koje su idealne za svježe cvijeće. Isto tako, za sve ljubitelje geometrijske estetike, vaze nepravilnih oblika nameću se kao nepogrešiva opcija.

Vaza (9,99 eura)

Što se tiče posuđa, za oko su nam zapele lijepe šalice u pastelnim tonovima koje također koketiraju s nepravilnim oblicima te djeluju pomalo dizajnerski. Za one koji ipak žele nešto klasičnije varijante, tu su jednostavne šalice s decentnim uskršnjim crtežima.

Šalica (9,99 eura)

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealnih uskršnjih detalja, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita!

Cijelu Reserved Home ponudu potražite na linku!

Jastučnica (7,99 eura)
Šalica (7,99 eura)
Vaza (15,99 eura)

Postolje za pisanice (9,99 eura)
Tanjur (9,99 eura)
Svijećnjak (7,99 eura)

Foto: Reserved Home