Imate li kućnog ljubimca, onda znate koliko je teško odoljeti novitetima i sitnicama za četveronožne prijatelje. Kad svemu pridodamo i vrlo estetične kolekcije, gotovo je nemoguće pokoji detalj ne ubaciti u shopping košaricu, a upravo nam se to dogodilo s recentnom Reserved ponudom.

Naime, ovaj popularni high street brend predstavio je nekoliko noviteta za kućne ljubimce, od kojih se izdvajaju udobni krevetići. Meki i prostrani (možete birati između više veličina), zadovoljit će baš sve ljubimce, a osim toga, u ponudi su i zabavne igračke. Mi glasamo za “pametnu” igračku za pse koja će zaokupiti i najnestašnijeg ljubimca, a jednako su nam slatke i klasične, krpene varijante.

Osim toga, svidjela nam se i ponuda posudica koje su vrlo minimalističke i kvalitetne jer su načinjene od keramike ili pak stakla, a možete odabrati i ekonomične pakete u kojima dobivate dvije posudice. Tu su još i tuneli za mačke, torbe za pse i sve ostale sitnice koje naši ljubimci vole.

Stoga, nedostaje li vam nečega u kolekciji, na linku detaljnije istražite ponudu, dok mi u nastavku izdvajamo neke od favorita!

Igračka (7,99 eura)
Krevetić (39,99 eura)
Torba za ljubimca (39,99 eura)
Posuda za hranu ili vodu (27,99 eura)
Tunel za mačke (19,99 eura)

Posuda za hranu ili vodu (12,99 eura)
Jastuk (27,99 eura)
Igračka za pse (12,99 eura)
Set posuda (8,99 eura)

Foto: Reserved, Unsplash