High street brendovi često se inspiriraju dizajnerskim komadima. Sjajan je to način da i mi koji imamo ograničeni budžet nabavimo nešto što će nas podsjetiti na obožavani luksuzni artikl, za djelić cijene.

No posljednji look brenda Gucci uistinu ne treba “kopirati”. Iako je jako utjecajan – pojavio se posvuda, od talijanskog Voguea do same Gucci kampanje, zapravo je složen od komada koje svaka od nas vjerojatno već ima u svome ormaru. Dovoljno ga je rekreirati tim komadima koje već posjedujemo ili nabaviti slične u high street dućanima.

U nastavku donosimo kako, a sve komade pronašli smo u omiljenim nam i cjenovno prihvatljivim webshopima. Dakle, dobro proučite look i vidjeti ćete da, iako izgleda jako stylish, zapravo niti jedan njegov dio nije nešto novo. Stvar je u stylingu i načinu na koji je složen. Klasika i suptilni tihi luksuz jedan su od glavnih trendova, a Gucci se ovim outfitom definitivno svrstao među fanove ovoga stila. Pogledajte gdje možete pronaći pojedine komade, te ponosno prošetajte u dizajnerskom looku za high street budžet!

KLASIČNI BALONER OVERSIZED KROJA

Zara

PRUGASTA KOŠULJA MUŠKOG STILA

H&M

BAGGY ISPRANE TRAPERICE

Pull & Bear

 

KOŽNI REMEN S OKRUGLOM METALNOM KOPČOM

Stradivarius

 

VELIKA CRNA TORBA

Mango

SMEĐE MOKASINKE OD BRUŠENE KOŽE

Zara

 

Foto: Profimedia