Marina Obradović je autorica uspješne zbirke recepata Priče jedne kuhače, a u kulinarskom svijetu je od malena.

Njezina prva ljubav su slastice i zato je sada odlučila podijeliti sa svim zainteresiranima svoje načine za pripremu najboljih domaćih krafni.

Veljača je mjesec ljubavi, ali i krafni koje nas oduševljavaju svake godine u vrijeme karnevala! Ako s dizanim tijestima niste na „TI“, a želite se okušati u samostalnoj pripremi domaćih krafni, oduševiti obitelj i susjede te postati pravi majstor, ovo je radionica za vas. Na radionici ćete naučiti zamijesiti i dizati tijesto, peći i puniti ove omiljene slastice, dobro se zabaviti i doslovno omastiti brk! Klasične i one zdravije iz pećnice bit će glavne zvijezde našeg druženja, a punit ćemo ih čokoladom i ukusnim džemovima“ najavljuje nam Marina svoju radionicu pripreme slasnih domaćih krafni koja će se održati u dva termina 11.2. i 18.2. u periodu od 10 do 13 sati.

Više o radionici te kako se prijaviti saznajte na webu Priče jedne kuhače. Dok čekate radionicu i trenutak da izvježbate pripremu krafni u vlastitoj kuhinji, napravili smo listu zagrebačkih adresa gdje uživati u stvarno dobrim krafnama. Evo je ovdje.