Zašto ne bismo svakodnevicu uljepšali maštovitim dizajnom, pa i kad su čaše u pitanju?

Boon staklene čaše, najnoviji proizvod progresivnog nizozemskog dizajnerskog studija PUIK, inspirirane su zabavnim parkovima, mirisom šećerne vate, balonima, klaunovima i dječjim smijehom. PUIK oko sebe okuplja najbolje mlade avangardne dizajnere koji razmišljaju o hrabrom, funkcionalnom i elegantnom dizajnu, a i ovog su puta uspjeli u naumu. 

Boon čaše

Kad je multifunkcionalnost u pitanju, PUIK i u tom području prednjači. Iz njihovog studija izašao je i funkcionalni Rare Dekanter izrađen tehnikom puhanog stakla u obliku dijamanta, a koji se može koristiti na više načina: može stajati uspravno ili položen na boku, a može poslužiti i kao vaza.

Rare Dekanter Rare Dekanter

Dizajnerica Lara Van Der Lugt pri kreiranju ovog proizvoda promišljala je u kojoj su mjeri krajnji korisnici svjesni čistoće vode iz slavine, te je iz tog razloga odabrala oblik dijamanta kako bi korisnike potaknula da počnu razmišljati o potencijalnom nestanku prirodnih resursa. 

Boon čaše Boon čaše

Uobičajenu radnju, poput ispijanja vode, soka ili nekog posebnog pica, PUIK proizvodi transformirat će u ritual koji će se sigurno pamtiti. 

Boon staklene čaše, dekanter i ostale inspirativne proizvode možete pronaći u zagrebačkim Selectedd trgovinama ili u njihovom web shopu.