Ok, znamo da psi ne znaju da je Božić, ali ono što znaju jest veseliti se kada smo mi veseli. A zašto se ne bi onda i pridružili slavlju  s kojom poslasticom a koja je zapravo i dobra za njega

Tržište s proizvodima za kućne ljubimce buja zadnjih par godina, a pogotovo ono za pse. Na svjetskoj razini, predviđa se da će to tržište kroz šest godina vrijediti više od 110 milijardi dolara, od čega pseća hrana, poslastice i druge potrepštine čini više od 35 %! Ništa neobično, reći će svatko tko ima psa, s obzirom na to da je želja da počastimo našeg krznenog prijatelja ili prijateljicu uvijek bila tu, ali jedino smo mučili problem s ponudom. No sada za njih postoji čak i božićna ponuda!

Capa Pet Bistro

Capa Pet Bistro_Fritule

Ovaj preslatki bistro za kućne ljubimce u Masarykovoj iznova oduševljava ponudom a ništa drugačije nije bilo ni ovih blagdana.

Capa Pet Bistro_GingerBread Man

Ovdje možete pronaći fritule posebno napravljene za vaše peseke kao i keksiće u obliku božićnih simbola poput božićnog drvca ili gingerbread mana! Možete ih posjetiti na adresi Masarykova 19, ali kupiti i online!

Slastičarnica Orijent

Osim što nas je Slastiičarnica Orijent ove godine oduševila oživljavanjem starih recepata iz bakinih bilježnica koje nas vraćaju mirisom i okusom u djetinjstvo, pripremili su nešto i za naše dlakave ukućane. Orijent je za njih pripremio keksiće, od sigurnih, kvalitetnih i pomno odabranih sastojaka. Puppy bite, u meaty ili fruity varijanti oduševit će vaše čupave ljubimce! 

Orijent božićni kolačići

Tako sebe počastite kolačićima koji će vam evocirati djetinjstvo poput Orah štangica, Badem trokutića, Zvjezdice,  Išlera, Truff kugle, Snježne kuglice te neizostavni Kuglo; a njih vrećićom Puppy Bitea. Pronađite ih na dobro poznatim adresama Petrinjska 2 i Maksimirska cesta 34.

Vau torte

Vau torte_adventska plata za pse

Jedina hrvatska slastičarnica za pse, pripremila je naravno i prigodne poslastice. I to ne bilo kakve. Među njima se posebno ističa Adventska plata za pse koju će možda vaš ljubimac podijeliti s nekim svojim krznenim prijateljima, a idealna je ako imate više od jednog psa.

flash!

Ovdje se možda ne radi o poslasticama, ali božićni asortiman Ohana butika, jednostavno nas je oduševio. Ove igračke u duhu Božića bez sumnje će unijeti veselje u njihov dan, ali i vaš! Više pogledajte ovdje.

KONG Holiday Dog Stocking Paw, 75 kn
KONG Holiday Dog Stocking Paw, 75 kn
FuzzYard Gin Xmas edition, 120 kn
FuzzYard Gin Xmas edition, 120 kn
Fuzzyard_champagne, 125 kn
Fuzzyard_champagne, 125 kn