Iako Uskrs stiže malo kasnije ove godine, čini se kako da nam je već pred vratima. Dok nekome on znači produljeni vikend, drugima znači posebno vrijeme provedeno u krugu obitelji s najfinijim tradicionalnim specijalitetima i kolačima. Koji ga provode upravo tako, sigurno su već u niskom startu i uskoro planiraju uređenje svojih domova najljepšim uskršnjim motivima i dekorima.

Jedan od njih svakako je uskršnji vijenac koji će unijeti posebnu atmosferu u svačiji dom, neovisno naručili ga ili odlučili izraditi sami. Ono što potiče na kreativnost svakako je proljetno cvijeće kojeg sad već ima u izobilju i koje će učiniti vaš vijenac šarenim i upečatljivim. Naravno, možete se poslužiti i minimalističkim cvijećem poput cica maca ili recimo suhog pampasa.

U potrazi za inspiracijom uvijek volimo zaviriti na Instagram i otkriti što predlažu kreativke. Upravo smo to i učinili tako da i ako možda niste pomišljali na vijenac ove godine, sada sigurno hoćete!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jena Balaoro (@jena_balaoro)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wJanek_sezonowy (@wjanek_sezonowy)

A ako ste novi u ovom procesu, evo kako ga napraviti sami od starta (i onda dodavati detalje po izboru!), donosi vam @just.katebake na svom Youtube kanalu!