U predivnom ambijentu Gymnasium Caffe u zagrebačkom muzeju Mimara, sinoć je održana proslava 20 rođendana omiljenog nam gradskog automobila, Toyote YARIS

Na proslavi se, unatoč kišnom i hladnom poslijepodnevu, okupilo šezdesetak uzvanika, brojnih vlasnika i ljubitelja Toyote, koji su po prvi puta imali priliku vidjeti atraktivan izložak: najnoviju ograničenu seriju Yarisa obilježenu amblemom ” Y20” predstavljenu uz slavljenika, Yaris 1. generacije iz davne 1998.

Slavljeničku je tortu podijelila posebna gošća, Gđa Ksenija Papert, jedna od prvih vlasnika Toyote Yaris u Hrvatskoj. Gospođa Papert je tom prigodom izjavila da je izuzetno sretna što ima priliku sudjelovati u proslavi, jer ju njen Yaris svakodnevno usrećuje već dugi niz godina, bez ikakvih kvarova, a tome svakako doprinosi i činjenica što je svoj omiljeni Yaris sve ove godine redovno održavala u Toyota ovlaštenom servisu.

” Na Hrvatskim je prometnicama trenutno preko 16.500 Yarisa, što čini 30% od ukupnog broja registriranih Toyota vozila na našim cestama. Ove brojke potvrđuju činjenicu da je Yaris omiljen model u Hrvatskoj, a najveću popularnost danas imaju najnovije hibridne izvedbe” , istaknuo je Krešimir Bago, direktor Toyota Croatia d.o.o.

Toyota Croatia iskoristila je priliku da povodom 20.rođendana Yarisa, predstavi slavljeničku ediciju nazvanu ”Y20” . Riječ je o vrhunski opremljenoj izvedbi Yarisa dostupnoj s benzinskim ili hibridnim motorom u srebrnoj, bijeloj, crnoj ili zlatnoj boji sa ”BI Tone završnom izvedbom”.

Upravo je zlatna Bi tone ograničena serija posebno atraktivna jer je identična onom prvom Yarisu sa svjetske premijere davne 1998. a hrvatskim je kupcima dostupno svega desetak zlatnih primjeraka.

U slavljeničkom duhu Toyota je pripremila i brojne druge pogodnosti za kupce modela Yaris.

Za više detalja kontaktirajte Toyota salone diljem Hrvatske, rezervirajte testnu vožnju i saznajte sve o posebnim ponudama Toyote.