Suradnja modnog dizajnera Alexandera Wanga i Adidas Originala nastavlja se kroz petu kolekciju. Dok se Wang prošle godine inspirirao ”majkom prirodom”, ove godine se vraća #WANGFEST korijenima te izrađuje kolekciju inspiriranu fitness kulturom 80-ih godina.

Svaki odjevni predmet je prilagodljiv te ga možete nositi u teretani, kao i u noćnom klubu. Ugodne trenirke, t-shirt majice i hoodice od najfinijeg pamuka vrlo brzo će naći svoje kupce. Grafika na odjeći je osmišljena u pastelnim bojama koje se referiraju se na prijašnje kolekcije ”Pro-Flex” i ”Wangbody”.

Wang je također predstavio i novu tenisicu AW Wangbody Run, koja je u potpunosti inspirirana 90-tim godinama i Adidasovom Marathon TR tenisicom. Tenisice iz prijašnjih kolekcija ‘AW Bball Soccer i AW Bball’ sada dolaze u novim bojama, uključujući biserno bijelu i ružičastu verziju.

U ulozi modela našli su se modeli Dakota Moore, Noami Janumala, Avi McClish i Olivia Burgess, a fotografije prikazuje plesni fitness u koreografiji Tanishe Scott koja je do sada surađivala s glazbenim divama poput Rihanne i Beyoncé.
Kolekcija će biti dostupna od 20. travnja u odabranim Adidas i Alexander Wang trgovinama, kao i na njihovim online shopovima.