Ima li šta ljeti ljepše od lana? Ovaj prirodni materijal hladi i grije kožu, a izgleda chic u casual i finim prigodama, neovisno o njegovoj nonšalantnoj nagužvanosti ili boji.

Lan je jedan od onih materijala koji su imali svoj veliki povratak unazad par godina. Danas su ga prigrlili baš svi high street brendovi jer osim što je prirodan, neodoljiv je za nositi i dopušta cjelodnevne odjevne kombinacije. Ne samo da su ga brendovi počeli redovito koristiti u svojim ljetnim kolekcijama, ponudu su podebljali i brendovi za dom, a sada i modna imena koja prvenstveno prepoznajemo kao ona za donje rublje i sportsku odjeću, isto obožavaju lan.

Tako je upravo Oysho najavio cijelu lanenu kolekciju za novu sezonu. I to ne samo da je lan iskoristio kao materijal za proljeće i ljeto, već i sve one trenutke koje provodimo kod kuće i u prirodi. Lanene hlače pretvorio je u trendi dimije, jedan od modela koji bi uskoro mogao postati jako popularan, ali i u tunike, kao i u jedne neodoljive retro tregerice. Cijelu Oysho Linen kolekciju donosimo u nastavku!

 

Foto: Oysho