Održiva kupovina čini sastavni dio današnjeg svijeta ljepote, uz stalni napredak i inovacije usmjerene na očuvanje našeg planeta Zemlje i optimizaciju njegovih resursa. Strast i zalaganje svake se godine iznova potvrđuju 22. travnja obilježavanjem Dana planeta Zemlje, jedne od brojnih inicijativa nadahnutih ekološkim načinom života

Upravo zbog posvećenosti planetu, FOREO – revolucionarni švedski beauty lider poznat po brojnim inovacijama – svoje skintech uređaje i kozmetičke proizvode temelji na konceptu tehnologija koje potiču optimizaciju i napredak u istraživanju i razvoju.

Kako bi obilježio Dan planeta Zemlje, švedski skintech brend upravo je lansirao kampanju “Make It Last, Not Break Fast”, naglašavajući svoju predanost stvaranju dugotrajnih uređaja, optimiziranih za dugogodišnje korištenje.

Boris Trupčević, CEO FOREO kaže: “Kontaktirali smo stotine naših prvih kupaca kako bismo dobili njihovu povratnu informaciju i uvjerili se da još koriste naše uređaje. Bilo je jako uzbudljivo čuti njihove priče i saznati da je naš legendarni uređaj za čišćenje lica LUNA postao sastavni dio njihovog života. Ove su priče zaista posebne po tome što su svi kupci potvrdili da njihovi FOREO uređaji i nakon 8 godina rade savršeno te da izgledaju lijepo i čisto kao novi, s nevjerojatnim trajanjem baterije. Ovo znači da smo uspjeli, ne samo ispuniti potrebe naših kupaca, nego i sačuvati naš planet, minimizirajući elektronički otpad.”

Počnimo s pionirima futurističkog brenda: LUNA i UFO asortimanom, te najnovijim čudima u čišćenju, masaži i tretmanu lica – LUNA 3 i UFO 2. Izuzetno čvrsti i dugotrajni materijali, vrlo dugotrajna baterija, ultra brzo i USB punjenje visokih performansi, bez zamjenskih glava te brzi i poboljšani rezultati: ovo je samo mala kap vode iz zelene revolucije skintech brenda.

FOREO je nesumnjivo donio jednu pravu malurevoluciju u skincare svijet, tehnološkom i inovativnom predanošću koja je uvijek bila ukorijenjena u perspektivu optimizacije, kao i prirodnim konceptom ljepote. Za prirodnu i svjesnu ljepotu koja se vidi i čuje.

Kako bi obilježio Dan planete Zemlje sa stilom, FOREO je pripremio fantastična iznenađenja za sve ljubitelje skintecha, koja možete pronaći ovdje.

Fotografija: Shutterstock