Posteljina je jedan od ključnih elemenata svake spavaće sobe jer ne samo da pruža udobnost tijekom spavanja već može i značajno utjecati na izgled i atmosferu prostora. Stoga, želite li osvježiti spavaću sobu, pravi je trenutak za shopping nove posteljine jer omiljeni brendovi imaju divne proljetne kolekcije.

Pastelne nijanse uvijek su dobar izbor za spavaću sobu jer unose mir i opuštenost u prostor. Posteljina u nježnim bojama poput svijetloplave, mint zelene ili ružičaste može transformirati vašu sobu u pravu oazu mira, a dobra vijest je ta što aktualna ponuda obiluje upravo ovakvim varijantama.

Naravno, neizostavan je i romantičan cvjetni uzorak, ali i fora geometrijski oblici koji će oduševiti sve one koji vole elemente dizajnerskog looka. Isto tako, neobične linije, trokuti i drugi geometrijski oblici prostoru dodaju dinamičnost i energiju  te ovakve posteljine uglavnom dolaze u neutralnim tonovima poput sive, bijele ili crne – što ih čini jednostavnim za kombiniranje s ostatkom dekoracije.

Reserved (35,99 eura)

Nadalje, bitni su i materijali od kojih je posteljina izrađena, a mi biramo opcije poput egipatskog pamuka, satena ili lana jer se radi o tkaninama koje su izdržljive, mekane na dodir i mogu značajno poboljšati kvalitetu sna.

U nastavku potražite neke od najljepših posteljina koje smo u posljednje vrijeme zapazili u ponudi!

Reserved (49,99 eura)
H&M (44,99 eura)
Sinsay (19,99 eura)
Reserved (49,99 eura)
Sinsay (29,99 eura)
Sinsay (9,99 eura)

H&M (24,99 eura)

Foto: Sinsay, H&M, Reserved, Unsplash