Diana Ross ugodno je iznenadila fanove diljem svijeta objavom nove pjesme – prve nakon gotovo 15 godina! Naslova “Thank You”, pjesma nam donosi feel-good atmosferu prepoznatljivog zvuka američke dive soul, pop i r&b glazbe.

Ovime je potvrdila i objavu novog studijskog albuma, koji će također nositi naziv “Thank You”! Album će biti objavljen 10. rujna, donosi ukupno 13 novih pjesama, a sljedeće godine trebala bi uslijediti i prateća koncertna turneja.

Pjesme za novi album snimala je u svom kućnom studiju, a u tome su joj se pridružila i vrlo zvučna imena današnje glazbene scene – nagrađivani tekstopisci i producenti kao što su Jack Antonoff, Troy Miller, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler, Jimmy Napes,…

“Ova kolekcija pjesama je moj dar vama te predstavlja zahvalnost i ljubav”, otkrila je pjevačica i nadodala “Vječno ću biti zahvalna što sam imala priliku stvarati glazbu u ovim vremenima.”

Ovo je njen prvi potpuno novi materijal; svoj posljednji autorski studijski album “Every Day Is A New Day” objavila je 1999. godine, a 2006. je izašao cover-album “I Love You”.

Foto: PR, Facebook