Iako nas veseli darivati druge, često potraga za poklonom ispadne povelika tlaka. Gužva, rasprodani proizvodi, nedostatak folije za pakiranje… Ove godine to izbjegnite uz par trikova

Hladno vrijeme nam je već stiglo, što je jedna od prvih naznaka da je Božić pred vratima! Dok se neki vesele sve ranijem postavljaju božićnih ukrasa i lampica, drugi ipak više vole kada se božićni ugođaj čuva za nekoliko posebnih tjedana u godini. Bez obzira na to u koju skupinu pripadate, sigurno ne volite gužve i čekanje u redovima, i upravo smo vam zbog toga pripremili neke ideje i savjete kako ih izbjeći ove godine.

Pripremite se na vrijeme!

Iako vam se polovica studenog može činiti prerano za kupovinu božićnih poklona, zapravo je to idealno razdoblje kada možete u miru pogledati bogatu ponudu u dućanima i pronaći ono što će zasigurno razveseliti osobu kojoj su pokloni namijenjeni. Izbjegnite gužve i stres kupovine poklona u zadnji čas – pronađite već sada nešto posebno i osigurajte si mirne i opuštene predblagdanske dane, a zapravo jedino o čemu ćete trebati razmišljati ako poklone nabavite već sada jest gdje ćete ih spremiti kako bi ostali iznenađenje sve do 25. prosinca.

Ako ne znate što pokloniti dragoj osobi za Božić, pokušajte zaobilaznim načinom, pomoću razgovora, saznati što želi, ili što treba, a nikako da si to nabavi. No, ako nikako ne uspijete saznati ništa što bi vam moglo biti od koristi, uvijek se možete okrenuti idejama za poklone koji nikada neće iznevjeriti. U prvom su redu to kozmetički proizvodi poput krema, losiona i drugih proizvoda za njegu kože lica i tijela, ali i parfemi, proizvodi za šminkanje, torbice i koferi za šminku i slično. Nadalje, proizvodi poput uređaja za uređivanje kose i masažu nešto su što svi vole dobiti, a zaljubljenice u njegu lica i tijela posebno će cijeniti gadgete za čišćenje i njegu lica koji su proteklih godina sve popularniji.

Vlasnicama velikog broja komada nakita svidjet će se kutije za nakit u koji će moći lijepo smjestiti i na jednom mjestu uredno čuvati sve svoje primjerke. Naravno, nema nikakvog razloga da se odlučite za samo jedan poklon. Zahvaljujući velikom izboru različitih proizvoda, ponekad može biti teško odabrati samo jedan, no, ako želite, možete odabrati i nekoliko posebnih poklona koji će se dugo pamtiti.

Što pokloniti voljenom muškarcu?

Ako želite svojem voljenom muškarcu pokloniti nešto što će mu izmamiti osmijeh na lice, tada razmislite o električnom kompletu za brijanje ili šišanje koji će sa zadovoljstvom moći koristiti cijele godine. Ako to već ima, tada su odlična ideja kvalitetne električne četkice za zube. Posebno elegantni pokloni su prekrasni setovi parfema ili toaletnih voda, dostupni u posebnim blagdanskim pakiranjima. Pokloni za njega ne moraju biti zahtjevan zadatak ako ga počnete rješavati na vrijeme, i upravo je sada pravi trenutak za to!

Savjet za kraj

I na kraju, ako želite nekoga posebno razveseliti prije samog Božića, ali i omogućiti mu mali znak pažnje svaki dan tijekom prosinca, tada su Adventski kalendari 2022 odlična ideja! Brojni popularni kozmetički i drugi brendovi pripremili su odlične kombinacije svojih proizvoda u ovim prekrasnim kalendarima koji će sigurno razveseliti onoga tko će ga dobiti.

 

Foto: Unsplash