RÉDUIT UNI, prvi je uređaj na svijetu koji pruža djelovanje poput tretmana injekcijama, ali potpuno neinvazivno i bezbolno. Uređaj radi u kombinaciji  s RÉDUIT  Skinpod i Hairpod tretmanima, a zajedno će potpuno promijeniti način na koji brinete o kosi i kozi

O čemu se točno radi? Kako bi iskoristili sve blagodati RÉDUIT tretmana za kosu i kožu, novi UNI uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju magnetske difuzije koja omogućuje disperziju 50 puta manjih čestica aktivnih sastojaka tretmana na kožu i kosu. 

UNI Dusty Blue hand

Tim pristupom osigurava se efikasnija apsorpcija sastojaka te se pospješuju i sami rezultati tretmana. Tehnologija magnetske difuzije koncentriranim aktivnim sastojcima omogućava dubinsko prodiranje u kosu i kožu upravo ondje gdje je najpotrebnije poput tretmana injekcijama, ali na bezbolan način.

RÉDUIT – pionir u industriji ljepote

RÉDUIT uistinu mijenja budućnost u apliciranju proizvoda za uljepšavanje. UNI također posjeduje i mogućnost snažne BOOST funkcije, aktivirajući bržu disperziju aktivnih sastojaka radi efikasnijeg performansa – nešto što je do sad bilo moguće samo s proizvodima unutar njihove zlatne linije proizvoda.

Lime Lift and Lavender Calm reduit one

Mi smo isprobali tretmane Precision Conditioner i Shine Diffusion za kosu te Pearl Diffusion i Precision Shield za kožu koje smo nanijeli uz pomoć RÉDUIT uređaja. Ono što smo primijetili jest vidljivu razliku nakon korištenja. Iako nam je i koža izgledala zdravije i sjajnije, posebno smo se oduševili tretmanima za kosu. Već prvim nanošenjem kosa nam je nakon nekoliko sati izgledala mekše, sjajnije, s više volumena, a rezultati su izgledali čak bolje drugi dan kada smo se probudili.

Skinpods and Hairpods
Skinpod i Hairpod tretmani

“Za vrijeme lansiranja RÉDUIT branda i naših jedinstvenih RÉDUIT One i RÉDUIT Spa uređaja nalazili smo se usred globalne pandemije te nas je iznenadila pozitivna reakcija tržišta. Imajući na umu da naši uređaji nemaju direktan kontakt s kožom i kosom, ekološki su prihvatljivi te su idealan izbor za tretmane kod kuće, pružajući rezultate usporedive s profesionalnim tretmanima injekcijama, znali smo da naš proizvod predstavlja istinsku revoluciju na tržištu.” rekao je CEO Paul Peroš, inače bivši CEO kompanije Foreo.

UNI devices

“Pozorno smo slušali i pratili zbivanja na tržištu, svjesni potrebe za prilagođavanjem, kako bi im omogućili jednostavan ekonomski i higijenski prihvatljiv proizvod. Uočili smo potrebu za daljnjim inovacijama radi čega smo odlučili proizvesti tehnološki napredan proizvod koji će biti kompatibilan sa svim našim tretmanima za kožu i za kosu. Rezultat je bio UNI – prvi uređaj u svijetu koji djeluje poput tretmana injekcijama, ali je potpuno bezbolan. UNI uređaj je univerzalan, ekološki održiv i inkluzivan, koji na pristupačan način odgovara promjenjivim potrebama konzumerizma.” rezimira CEO Paul Peroš kojeg je INNOCOS, platforma koja služi za povezivanje profesionalaca na čelu kompanija koje se bave primarno zdravljem, ljepotom i wellnessom, nedavno proglasila pobjednikom u kategoriji pionira godine (“Trailblazer of the Year”).

RÉDUIT UNI (dostupan u 4 boje) može se kupiti isključivo na www.reduit.com za samo 749 kn, dok se se cijene Hairpod i Skinpod tretmana (za više korištenja) kreću od 130 kn do 240 kn, a posebnu ponudu mogu ostvariti svi koji završe RÉDUIT online kviz i ostvare kupnju preporučenih proizvoda za personaliziranu rutinu. Dodatne informacije o UNI uređaju dostupne su na www.reduit.com.

flash!

Kako biste osvojili RÉDUIT UNI zajedno s 2 tretmana za lice i 2 tretmana za kosu, sve što trebate jest zaigrati našu nagradnu igru na našem Instagram profilu, koja traje do utorka, 10. kolovoza. Sretno!