Mišići trbuha tiha su patnja mnogima od nas. Decentno toniran, ravan trbuh može promijeniti izgled cijelog tijela, a čvrst core poboljšat će držanje,  što je side-effect koji definitivno želimo.

Svi koji smo ikad pokušali ciljano oblikovati trbuh znamo da  izolacijske vježbe poput trbušnjaka imaju poprilično malo efekta. Baš zbog toga mnogi fitness entuzijasti traže inovativne načine za poboljšanje svoje rutine vježbanja i po tom pitanju, EMS pojas pokazao se kao pun pogodak!

Puno više od klasičnog fitness gadgeta

Iskustva kažu da je ovaj kompaktni uređaj rutinu vježbanja podignuo na novu razinu, a uz to igra ključnu ulogu u jačanju motivacije za vježbanje!

Za sve nas kojima se dan sastoji od niza obveza, motivacija za vježbanjem često brzo opadne. Baš zato kao glavni benefit korištenja AB Tone Shape pojasa stavljamo motivaciju koju ovaj uređaj može probuditi u vama!

Naime, Bodi-TEK AB Shape Tone EMS pojasevi mogu značajno podići učinkovitost treninga. EMS fokus na trbušne mišiće može dovesti do bržih i vidljivijih rezultata kad je u pitanju core, a ako rezultat svoga treninga doslovno možete vidjeti i opipati, znate da se trud isplatio.

Nova razina vježbanja

Iz našeg iskustva, pored motivacije jednako je važno i vrijeme koje u danu možemo izdvojiti za sebe.

Ovi su gadgeti dizajnirani za korištenje bilo kada i bilo gdje. Lijepo prianjaju pa se ne vide ispod odjeće, a svi znamo da ih možemo koristiti dok sjedimo u uredu, šetamo do trgovine ili obavljamo razne obaveze. Vježbamo i štedimo vrijeme? Zvuči savršeno!

Ipak, tjelesna aktivnost nam je svima bitna, zato nam je draža verzija kratkog ciljanog treninga. Odlično je to što ovaj pojas doista skraćuje vrijeme vježbanja. Osjećaj nakon treninga od 10 minuta jest kao da ste odradili barem pola sata, i to je ono što nas veseli svaki dan iznova.

EMS – Skriveni dragulj u fitness svijetu

EMS koristi električne impulse za stimuliranje kontrakcija mišića tako što oponaša prirodne signale koje mozak šalje mišiću tijekom vježbanja. Ova tehnologija ne samo da može pomoći u poticanju rasta mišića već i može pomoći u sagorijevanju masti i općem toniranju tijela.

Bodi-TEK AB Tone Shape pojasevi dolaze u verziji za jačanje mišića trbuha i leđa što je savršena kombinacija. Premda smo i prije vidjeli ovakav tip uređaja u fitness svijetu, trebamo imati na umu da Bodi-TEK uređaji nisu samo alat za izgradnju jačeg corea. Oni su poticaj za motivaciju kakav ćete teško naći drugdje. Učinit će vaš trening bogatijim i skratit će vrijeme treninga, a rezultate ćete obožavati.

Tekst i fotografije: Promo