Uz kolekciju brenda Baum und Pferdgarten za jesen i zimu 2021/22. jedva čekamo zahlađenje i uvijek zabavno – slojevito odijevanje.

Dok je proljetna kolekcija brenda Baum und Pferdgarten prikazana na Copenhagen Fashion Weeku SS 22 predstavljala svojevrsni hommage finskom dizajneru Alvaru Aaltu koji je inspirirao odabir boja i kombinaciju ravnih modernističkih i organskih oblika, kolekcija “Coastal Communities” za predstojeću jesen i zimu motivirana je nautičkim lifestyleom. 

Kreativne direktorice, Rikke Baumgarten i Helle Hestehave predlažu slojevite i trans-sezonske siluete inspirirane nautičkom outdoor odjećom i tradicionalnim mornarskim odorama te statement komadima u vintage stilu. 

Ova neočekivana igra kontrasta, smjelih boja i upečatljivih printova implementirana je u svakoj kolekciji brenda,  s ciljem zabavnog stvaranja individualnog modnog izričaja zahvaljujući mogućnostima svakodnevnog kombiniranja odjeće na različite načine. 

U galeriji u nastavku izdvajamo neke od lookova u kojima bismo proveli čitavu jesen i zimu, a kompletnu kolekciju možete pogledati na web stranici brenda Baum und Pferdgarten.

Foto: Baum und Pferdgarten