Pravilo i ove sezone glasi – manje je više. Probajte kupovini na sniženjima pristupiti pametno i ne zaluđeni crvenim % znakovima koji obećavaju “nikad niže cijene”

Kako biste ispunili taj prvi zahtjev, dobro pogledajte svoj ormar. Probajte se prisjetiti što vam je uvijek bilo žao da ne možete uvrstiti u svoje kombinacije, te sastavite popis. Bez popisa ne idite u dućan, jer vjerujte nam – ne trebaju vam još jedne cipele na petu koje niste nosili od 2019. Ima ih dovoljno koje još nisu vidjele sunce!

Statement komadi

Način na koji mi pristupamo kupovini na sniženjima je sljedeći – volimo tada napokon kupiti one komade koje škicamo dugo, ali koje nam se teško odvažiti kupiti jer ne spadaju u “crne hlače/bijela košulja/bijeli t-shirt” vrtlog. Kako znamo da ćemo ih rjeđe nositi, teže nam je posegnuti u novčanik, pa su stoga sniženja savršena prilika. Za početak, u ponudi Zare, pronašli 20 statement komada koji će podići svaku kombinaciju, a koji se izdvajaju što teksturom, bojom, printom, asimentrijom… ali zaista nisu zahtjevni za kombiniranje!