Globalna epidemija potaknula nas da silom prilika promijenimo neke svoje navike.

Rad od kuće postao je “normalna stvar” i ovog puta iza te su ideje stale mnoge tvrtke. Video konferencije i sastanci postali su uobičajena pojava koristeći alate kao što su Zoom, Skype i druge aplikacije. Rad na daljinu omogućuje da iz udobnosti vlastitog doma obavljate sve poslovne zadatke. Jedino je postao problem stalnog presvlačenja gdje biste na brzinu trebali iz pidžame uskočiti u ozbiljnije odijelo ili košulju kako biste odradili taj video sastanak.

Naravno, Japanci su praktično i s dozom humora doskočili tom problemu te su osmislili pidžamu-odijelo. Tvrtka whatever inc. upravo je na platformi Kickstarter pokrenula kampanju WFH Jammies (Work From Home Jammies) kojom žele svim zainteresiranima ponuditi svoj zanimljiv modni proizvod pod geslom “Pola-posao, pola-relaksacija. Nove pidžame za zaposlenike koji rade na daljinu”.

Kažu kako ćemo uz ovaj proizvod moći prisustvovati prezentaciji odmah nakon što se probudimo ili sastanku klijenta prije nego što odemo u krevet, dok na video callu izgledamo ozbiljno i istovremeno se osjećamo ugodno i opušteno.

Odjeća je dizajnirana i proizvedena uz podršku Akihiko Kimure, dizajnera modne marke LOKITHO. Više o ovome potražite ovdje.