Niste sigurni kako proslaviti Dan zaljubljenih? Bez obzira jeste li solo ili u vezi, Pickbox TV nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih filmova.

Čini se da je ove godine ugodna atmosfera zajamčena uz poseban izbor ljubavnih filmova, uključujući različite žanrove poput komedija i drama.

Neki od naslova koje možete gledati ovaj tjedan kada će apsolutno sve biti u znaku ljubavi su Ljubavni klub (The Love Club), Knjižara u Parizu (A Bookshop in Paris), Posljednji poljubac (The Last Kiss).

Romantične komedije za opuštanje 

Ljubavni klub (The Love Club) –  od 12. do 15. veljače  u 21h

Filmski serijal čine četiri razigrane romantične komedije, gdje svaka priča slijedi život jedne od četiriju dugogodišnjih prijateljica. Svaka je suočena s jedinstvenim ljubavnim izazovima i željama, a njihovo prijateljstvo prolazi uspone i padove. 

Nicole, Sydney, Lauren i Tara kao mlade obećaju jedna drugoj potporu u svim životnim i ljubavnim situacijama. Deset godina poslije ove nevjerojatne žene hrabro obnavljaju svoj “love club”, odlučne pružiti potporu i dijeliti iskustva u potrazi za pravom ljubavi.

Nevjestina sestra (Sister of The Bride) – 16. veljače u 21h

Stephanie, ambiciozna antropologinja, nedavno se zaručila za Bena nakon samo šest mjeseci. Sada putuju u obiteljsku vikendicu u Palm Springsu kako bi podijelili radosne novosti s obitelji. No zajedno s radosti dolazi i roditeljska zabrinutost. Situacija postaje još zapetljanija kada se sazna da je obiteljska kuća na prodaju. Stephanie i Ben suočavaju se s neočekivanim izazovima koji ih potiču na razmišljanje o vlastitoj budućnosti dok sudjeluju u planiranju vjenčanja Stephaniene sestre Tracy.

Neobične ljubavne priče

Knjižara u Parizu (A Bookshop in Paris) – 17. veljače u 18.30h

Predivan film u kojem se isprepliću talijanska produkcija i francuski šarm prati jednu nesvakidašnju priču. U srcu Pariza Pierre, strastveni prodavač u antikvarijatu, posvećen je rijetkim knjigama i skrbi se o svojoj kćeri koja je bolesna. 

Nakon godina mirnog života, jednog dana u njegov život ulazi Yolande, živahna žena koja unosi svježu energiju. Njihov susret označava početak nevjerojatne pustolovine ispunjene ljubavlju, strašću i izazovima.

Posljednji poljubac (The Last Kiss) – 17. veljače u 23h

Neočekivana romantična drama prati Michaela, muškarca u tridesetima, koji ima sjajan posao, zadržava bliskost sa svojim četirima najboljim prijateljima i ima prekrasnu djevojku. Međutim, njegov život postaje predvidljiv. Pravi ljubavni izazovi započinju kada upozna mladu studenticu s kojom otkriva da svi prolaze kroz ljubavne uspone i padove. Uživajte u filmu koji obiluje zvijezdama poput Zacha Braffa, Rachel Bilson, Blythe Danner i mnogih drugih.

Kad je ljubav u pitanju (Matters of the Heart) – 18. veljače u 21.30h

U ovoj neodoljivoj romantičnoj humorističnoj drami pratimo Patricka Wilsona u ulozi Willa Sargenta, vrhunskog arhitekta. Njegov naizgled savršeni život dolazi u pitanje kad susretne eklektičnu urbanu dizajnericu Kate Voss. Strastveni susret okreće njegov život naglavačke te potiče Willa da preispita temelje svojih postignuća, otvarajući vrata priči o ljubavi, obitelji i istinskom smislu života.

Valentinovski tjedan na Pickbox TV kanalu traje od 12. do 18. veljače i ispunjen je novim naslovima. Svaki dan donosi nove romantične priče, komedije i drame.

Dodatni ljubavni naslovi čekaju vas na Pickbox NOW, potpuno besplatno. Registrirajte se i uživajte u besplatnoj epizodi popularne australske serije Voli me (Love me) te dvama romantičnim filmovima: Soba s pogledom (A Room with a View) te Priča o Jane Austen (Becoming Jane) s poznatim licima kao što su Anne Hathaway, James McAvoy, Maggie Smith i mnogi drugi.

 

Foto: PR