S obzirom na velik i raznolik broj dostupnih estetskih tretmana za žene, često nastaje dvojba, dok mnogima ponekad visoke cijene ili količina vremena koje si mogu posvetiti ne dozvoljava adekvatnu brigu o izgledu kože.

Mnoge žene, ušavši u tridesete suočavaju se s prvim znakovima zrelije kože, a to su najčešće sitne ili već vidljive bore, proširene pore te podočnjaci. Među njima je i kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Madirazza, koju smo imali priliku gledati u seriji Dar Mar i emisiji Ples sa zvijezdama. „U jednom trenutku, htjela sam svježiji i mladolikiji izgled no, kao i većina žena, nisam znala od kojih tretmana krenuti i što zapravo trebam za prirodne rezultate bez invazivnih metoda.“

Neprestano u pokretu

„Stalno sam u nekoj akciji i jurim između proba, snimanja, a odnedavno i faksa te imam jako malo vremena za česte, dugotrajne i zahtjevne tretmane. Trudim se ne koristiti šminku, jer ponekad i 12 sati dnevno, zbog posla, moram provesti pod teškom šminkom. Nastojim redovno hidratizirati kožu iznutra i izvana, a kad ulovim vremena, znam se počastiti nekim lijepim tretmanom.

Moja nit vodilja za tretmane je uvijek da su prirodni i neinvazivni te bez ubrizgavanja ili dodavanja stranog tijela, a jedan od meni najdražih i nedavno otkrivenih tretmana je regeneracija kože putem Indiba Pro, uređaja koji na bazi radiofrekvencije rehabilitira i smanjuje velik broj zdravstvenih problema te pomaže u prirodnoj regeneraciji kože. U inozemstvu dobro poznati tretman donedavno se nije mogao naći u Hrvatskoj s obzirom na to da mu je primarna namjena rehabilitacija stanica kod ozljeda ili operacija, ali je sada dostupan i kao tretman ljepote u Zagrebu u centru Physio Vital, i to me jako veseli“, poručuje Katarina.

„Preporučila bih tretmane uređajem Indiba Pro svim ženama jer je prvenstveno prirodan i neinvazivan, nevjerojatno ugodan i brz tretman. Može vam se učiniti, kao i meni, da zbog toga neće djelovati u dovoljnoj mjeri, no promjena je stvarno vidljiva već nakon prvog tretmana. Također, frekvencija na kojoj radi regenerira kožu na staničnoj razini – od bora, preko podočnjaka i strija, pa do bolova u raznim dijelovima tijela. Najbolje je što nije potrebno puno tretmana i ne traju dugo tako da ih lako mogu uklopiti u užurban raspored.“

Više o tretmanima Indibom Pro, rezultatima i svim neinvazivnim-nekirurškim terapijama oblikovanja tijela, uklanjanja celulita, masnog tkiva, bora, podbratka, zatezanja kapaka, podočnjaka i više, potražite na stranicama Physio Vitala.