Istanbul je grad koji barem jednom u životu trebate posjetiti. Od običaja, kulture i arhitekture pa sve do spoja modernog i tradicionalnog – grad nudi ponešto za svačiji ukus. Međutim, Istanbul nudi i neke od najljepših kulisa za fotografiranje, a jednu takvu zasigurno ste zapazili na Instagramu. Radi se o scenografiji koja je karakteristična za tursko podneblje, a iza koje se nalazi čaroban pogled na more i grad od kojega zastaje dah.

Taht Istanbul već je godinama na glasu kao jedan od najposebnijih fotostudija u srcu Istanbula. Studio nudi čak sedam različitih scenografija na kojima se možete fotografirati, a moguće je unajmiti i tradicionalne osmanske odjevne predmete kako bi dojam bio još potpuniji.

Fotografirati se možete sami ili u paru te studio nudi više opcija – možete rezervirati paket “cijeli studio” koji vam daje pravo korištenja svih sedam različitih koncepta ili možete odabrati opciju “jedna lokacija” i imati fotografiranje u jednom od koncepata. Iako na službenoj stranici stoji da je moguće doći i bez rezervacije, s obzirom na to da se radi o poprilično razvikanoj turističkoj atrakciji, možda je ipak sigurnija opcija osigurati svoje mjesto na vrijeme te izbjeći čekanje u redu.

Nakon što ste završili s fotografiranjem, fotografije mogu biti poslane na vaš mobilni uređaj ili ih možete dobiti na USB sticku. Kad prolistate sve fotografije, odabirete one koje želite da Taht Istanbul profesionalno obradi te finalni proizvod stiže na vašu e-mail adresu u roku od nekoliko dana.

Što se tiče cijena, iznosi se kreću između 100 i 170 eura, sve ovisno o paketu koji izaberete. Iako cijena nije niska, vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da ovaj put vrijedi izdvojiti novce jer fotografije koje ćete ponijeti kući – ostat će vječna uspomena!

Sve detalje potražite ovdje!

Foto: Instagram / @taht.istanbul