Philip B. osmislio je Weightless Volumizing Insta-Thick sprej za volumen, gustu kosu i završno oblikovanje koji trenutačno dodaje punoću, lifting i pokret svim tipovima kose

Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

Sada su nas oduševili novim proizvodom, Weightless Volumizing Insta-Thick sprej, sa svježim i opuštajućim mirisom magnolije. Ovaj inovativni sprej za gustoću kose u nekoliko sekundi joj pruža puni i gipki izgled kao da je fenirana u salonu. Polimeri laki kao pero popunjavaju vlasi i upijaju ulje pri korijenu, za bujni volumen koji traje cijeli dan.

Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick sprej

Sadrži pantenol, ekstrakt aloje i cvjetove magnolije, a Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick je također siguran za bojenje i tretman keratinom, proizveden bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljni sastojci koje upotrebljava ovaj brend nabavljeni su iz pouzdanih izvora i cijela se ambalaža može reciklirati.

Iako su rezultati kao iz salona, korištenje je zapravo vrlo, vrlo jednostavno. Snažno protresite (dok ne čujete zveckanje kuglica unutar bočice), sprej držite 15 do 20 cm dalje od korijena kose i izdašno ga raspršite.

Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick možete kupiti u Parfumeriji Lana te Frizerskom salonu Glamour, kao i u riječkoj Amber Niche trgovini!