Novitet prestižnog brenda Philip B. je tretman za stimuliranje i zagrijavanje tjemena, koji pomaže u dobivanju guste i zdrave kose. Upoznajte Philip B. Scalp Booster

Želite oživiti folikule svoje kose? Revolucionarni tretman brenda Philip B. značajno pomaže ponovno pokrenuti prirodni rast vaše kose i smanjiti prorjeđivanje vlasi. Samozagrijavajuća formula pomaže stimulirati čimbenike rasta u vlasištu, što rezultira mladolikim volumenom te gustom, zdravom i bujnom kosom.

PhilipB Scalp Booster

Ovaj zagrijavajući tretman prije pranja kose pomaže iznova pokrenuti aktivnost i proliferaciju matičnih stanica što može potaknuti rast nove kose. Kada su dlačni folikuli nahranjeni, stanice u korijenu dlake se brzo dijele, dajući vlasi volumen, što pomaže povećati punoću i gipkost, a istovremeno pojačava sjaj i poboljšava teksturu.

Glavni sastojci su:

• 3 % Redensyl®
• ulje kore naranče (Citrus Aurantium Dulcis)
• ulje lavande (Lavandula Angustifola)
• vitamin E
• ulje sjemenki ricinusa (Ricinus Communis)
• vanilil butil eter (tvar za regeneraciju kose)

Mi ne krijemo oduševljenje brendom koji postavlja vrlo visoku ljestvicu kad je riječ o proizvodima za kosu koji je regeneriraju iznutra, a s nama dijele mišljenje stručnjaci i korisnici diljem svijeta. Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela.

Philip B. Scalp Booster

Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

Proizvod možete nabaviti u Parfumeriji Lana u Zagrebu i Splitu te putem web-shopa, a Philip B. ima zagrebački frizerski salon Glamour te Amber Niche u Rijeci.

 

Foto: Brendon Thorne/Getty Images, PR