House of Orion je najnovija umjetnička kuća iz Los Angelesa, koja je dobila pozornost umjetničkog svijeta otvorivši – spiritualnu online galeriju

 

U ovoj galeriji moći će se pronaći eksponati poput slika, fotografija, raznih crteža, filmova, radovi iz sfere digitalne umjetnost i razne skulpture.

Osnivači galerije Marie-Pier Tremblay i Julian Prolman pokretanje House of Orion obilježili su vlastitim projektom koji sadrži tri faze: Ascension, Butterfly i Fall from Grace.

“Misija naše galerije je koristiti moć umjetnosti kako bi prevazišli zemaljske sfere i pokušali staviti u fokus što provokativniju, ezoteričnu i spiritualno mističnu umjetnost koja nam želi predstaviti neke druge svijetove” rekao je suosnivač Julian Prolman.

 

Odličan primjer je baš njihova serija fotografija “Ascension” koja pokušava kroz slike usamljene žene poslati snažnu poruku, a to je potreba da se počnemo prema svom planetu ljepše ponašati.

House of Orion radit će i pop-up izložbe na ne tako klasičnim lokacijama a dolazak će biti mogući samo uz pozivnicu. Preostaje nam samo čekati hoćemo li vidjeti nešto više od ovog projekta!