Oleoteka Uje centralno je mjesto prodaje premium hrvatskih maslinovih ulja još od 2006. godine. S lokacijama diljem Dalmacije i Istre, Uje je i kao prodajno mjesto vrlo popularno.

Ponuda maslinovih ulja u njihovoj web trgovini znatno je bogatija od ponude u trgovinama, a i cijene maslinovih ulja na novom webu znatno su niže. “Pokrenuli smo novi projekt – Uje oleoteka kreće s ambicijom da postane centralno mjesto za online kupnju hrvatskih maslinovih ulja. Ponuda maslinovih ulja svakim će se danom širiti, ali selekcija će biti izuzetno stroga. Kriteriji za ulistavanje ulja u ponudu bit će isključivo kvaliteta proizvoda i naša mogućnost da vam ponudimo najnižu cijenu na tržištu” poručili su ovom prilikom.

Cilj im je premium maslinova ulja učiniti još dostupnija vjernim kupcima. Odabir ulja vrše vrhunski profesionalci koji se više od petnaest godina bave premium hrvatskim maslinovim uljima, a cijene se određuju tako da im je cilj imati najnižu cijenu na tržištu. Više o ponudi potražite ovdje.