Nekoliko Netflix prijedloga koji će vam pomoći da se opustite. 

Nepredvidiva i najteža vremena koja prolazimo od rata ostavljaju utjecaj na psihu. Svi činimo i pomažemo koliko možemo, no ne zaboravite ni pomoći sebi. Nema puno riječi utjehe, a jedino što možemo je bar na koji sat odmaknuti misli u čemu će nam opet pomoći streaming sustavi. Ovih dana medije je preplavila vijest o povratku tinejdžerske serije Dawson’s Creek na Netflix. Ako ste među fanovima ove ekipe, morat ćete se ipak još strpiti kojih desetak dana (serija će krenuti 15. siječnja), a do tada vam predlažemo nekoliko sljedećih ‘good feel’ ideja kojima se možete poslužiti još večeras.

Novo na Netflixu

Na Netflix u siječnju stiže nekoliko noviteta. Kako smo i spomenuli, stiže Dawson’s Creek, serija koje se sjećamo iz tinejdžerskih dana i jedna od onih serija koju uvijek možete pustiti da jednostavno ‘teče’ dok paralelno radite svoje svakodnevne poslove. Netflix je najavio i drugu sezonu Dream Home Makeover, za sve one koji vole serije o uređenju interijera i vole se izgubiti u tim romantičnim mislima. Jedna od užasno zanimljivih suradnji u ovom mjesecu je ona Netflixa s Headspaceom – najpoznatijom aplikacijom za meditaciju na svijetu. Možete je pronaći među ‘new releases’, a dolazi na hrvatskom jeziku! Svakako isprobajte i pomozite si da smirite um. Uz to, stigao je i novi dokumentarni film dvojca The Minimalists, ‘The Less is Now.”

Oslonite se na romantične filmove ili one animirane

Ostavite dokumentarce, drame i trilere za neke druge dane u ovoj godini. U 2020. smo ih imali i više nego dovoljno, naravno, osim ako vas baš takva tematika opušta. Ako nas pitate predlažemo vam da se ne libite pokrenuti i pokoji animirani film, pa makar i u duhu nedavnih blagdana. Primjerice na Netflixu možete pogledati uvijek smiješnog Grua iz Despicable me, a dvije divne božićne animirane priče koje vam preporučamo su Klaus i Arthur Christmas. Jedan od jako hvaljenih filmova nastao po istinitoj talijanskoj priči je Rose Island, svakako još jedan prijedlog za večerašnje gledanje.