Chanel je ove sezone odlučio počastiti beauty svijet s dvije divne make-up kolekcije. Za nju “Tone on Tone” i za njega “Boy de Chanel”

Prva kolekcija koja nas je oduševila je make-up kolekcija za sezonu jesen/zima 2021. pod nazivom “Tone on Tone”.  Ona predstavlja promjenu u inače raskošnim linijama šminke koje ovaj brend svake godine lansira, prvenstveno s naglaskom na crvenu boju. Ovog puta fokusirali su se samo na četiri boje i to zemljane, drvenaste note i na temelju njih stvorili niz proizvoda. No osim što su bezvremenske, međusobno su i komplementarne i time stvaraju jednu divnu harmoniju boja za jesen. Uz dodatak shimmera i zlaćanih čestica, čarobnu jesen. Kolekciju pogledajte u galeriji.

chanel aw2122 lifestyle

Stvorivši svoju prvu liniju šminke za muškarce, BOY DE CHANEL, 2018. godine, CHANEL je ponovno potvrdio uvijek promjenjive kodove nepromjenjive vizije: ljepota nije pitanje spola; to je pitanje stila. Temelj, balzam za usne i olovka za obrve … Tri ključna komada nove muške garderobe za instinktivno korištenje, s neprimjetnim formulama i prirodnim rezultatom. Linija s ponoćno plavim pakiranjem, nenametljivog dizajna i bezvremenske elegancije.

Boy de Chanel lifestyle

Danas BOY DE CHANEL obogaćuje ovaj pristup muškom stilu potpunom linijom ljepote za modernu, fluidnu muškost, opuštenu u svom dobu. Jednostavnost, preciznost i intuicija … Stižu proizvodi za njegu kože i tri nova proizvoda za šminku kako bi umanjili nedostatke i znakove umora, dajući muškarcima dodatni razlog da se osjećaju samouvjereno. Kao i uvijek, muškarci mogu računati na formule koje se ne mogu otkriti, dugotrajne dobrobiti i prirodan rezultat. Hidratizirajući gel, korektor, 3u1 olovka za oči i lak za nokti su osnove novog Chanel mindseta – živjeti svoj život punim plućim i potpuno svoj, samo zericu bolji.

Boy De Chanel gel Boy De Chanel le vernis Boy De Chanel eyeliner Boy de Chanel concealer