Od danas možete u rovinjsku Grand Park hotelu razgledati i kupiti Chanel kolekciju napravljenu u čast 100 godina Chanel No.5 mirisa. Rovinj je jedan od samo par gradova na svijetu koji je dobio čast ugostiti ovaj Chanelov  pop-up dućan

U čast 100 godina kultnog parfema Chanel No 5. napravljena je hommage kolekcija ovom bezvremenskom mirisu koji je sinonim Chanela baš kao i jaknica ili haljina od tvida. Kolekcija se sastoji od 17 limitiranih proizvoda koji su inspirirani svakodnevnim stvarima, ali sve u znaku kultne Petice koja je i osnovni miris kolekcije.

Tako su tu tablete za kupanje pakirane u limenu kanticu, gel za tuširanje koji dolazi u malim kapsulama, losion za tijelo koji izgleda kao old school tekući sapun, ulje za tijelo u limenoj kutijici, a krema za tijelo je u tubi. Isto je podsjetnik da kultna petica transformira uobičajeno, baš kao što je onomad najobičnija staklena bočica za koju je Gabrielle odlučila da će biti pakiranje No.5 parfema postala jedna od najprepoznatljivijih na svijetu. Pogledajte u galeriji!

 

Vjerujemo da će ova kolekcionarska kolekcija biti must svakom obožavatelju ili obožavateljici brenda, a velika je vijest da je Hrvatska dobila čast ugostiti Chanel Factory 5 za područje cijele regije, tako da ćete kolekciju ekskluzivno moći razgledati i kupiti samo u Rovinju ispred hotela Grand Park Rovinj gdje ćete Factory pronaći obliku pop up storea.

flash! 

U nadolazećem velikom izdanju časopisa Grazia koji vas čeka na kioscima 20. Srpnja, pronaći ćete ekskluzivni intervju sa Chanelovim direktorom globalnih kreativnih resursa za mirise i ljepotu povodom stogodišnjice kultnog mirisa N°5, Thomasom du Pré de Saint Maurom.