Ako ste jedan od onih koji ne može zamisliti Božić bez mirisa borovine, a pri tome ne želite sudjelovati u sječama brojnih jelki kako bi kratkotrajno poslužile kao zimska dekoracija, onda je ovo jako lijepa ideja i za vas.

Patuljasto božićno drvce s hrvatskim potpisom Mini bor unazad nekoliko godina postalo je pravi hit tijekom blagdana. Supružnici Anja i Matija Đurinek osmislili su prozivod koji u sebi prvenstveno nosi ekološki predznak, iznimno praktičan, dugotrajan, a možete ga naručiti i na kućnu adresu ili pak nekome za poklon.

Radi se o džepnom izdanju božićnog drvca koje pristaje svim interijerima pa se lako može uklopiti u kućni ambijent ili pak uredski. Praktičnost je njegova vrlina jer je zbog svojih malih dimenzija prikladan za radne stolove, manje komode i sve male prostore. Mini bor ove godine dolazi u nepropusnoj kartonskoj teglici, visok je 50 cm i potrebno ga je zalijevati svakih par dana.

“Mini bor je namijenjen ljudima koji vode brigu o održivom ekosustavu, onima koji razmišljaju o drugim živim bićima kao što je bor. Upravo smo zato osmislili mali borić koji nakon blagdana može pronaći svoje mjesto u vrtu, parku, šumi ili nekoj većoj tegli. S mini borom nema gnjavaže s rezanjem, metenjem iglica, transportom, nasađivanjem na stalak kao niti zbrinjavanjem nakon blagdana”, kažu o svom proizvodu Anja i Matija.

Više potražite ovdje.

Foto: Facebook Mini bor