Lunilou i Minami iznimno paze na odabir materijala i izradu komada za najmlađe jer znaju koliko je dječja koža osjetljiva, ali i koliko mališanima treba udobnosti i neopterećenosti za svakodnevne avanture. Ponovno nam donose lijepe modele, a možete ih pronaći u nastavku

Lunilou

Lunilou smo zadnjih 5 godina upoznali kroz prepoznatljiv minimalistički dizajn te kroz najkvalitetnije materijale 100% organskog pamuka te inovativnog recikliranog polyamida koji su koristili u prekrasnoj kolekciji kupaćih kostima. Od samih početaka ima jedan cilj i jednu misiju a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

 

U lunilou su boje jako bitan segment dizajnu odjeće pa su i u ovoj kolekciji boje neutralne i vrlo lako nosive za djevojčice i dječake. Upravo ovakav princip dizajna i samog pristupa dječjoj odjeći specifičan je za brend koji veliku pozornost posvećuje održivosti u modi i mogućnosti nasljeđivanja robice s generacije na generaciju, te ih zato pratimo iz kolekcije u kolekciju. 

To sve postiže se kvalitetom materijala i promišljenim dizajnom. Kolekcija je dostupna na www.lunilou.com,  a proizvode možete vidjeti u predivnom showroomu koji se nalazi na adresi Ilica 26 u centru Zagreba.

MINAMI

MINAMI kolekcija za proljeće i ljeto 2021. donosi i dvije haljine te jednu praktičnu torbu za mame, ali i nekoliko uniseks komada koje mogu nositi i dječaci. Novom kolekcijom dominiraju pastelne boje koje predvode ružičasta i boja mente, a lan je materijal koji vodi glavnu riječ u cijeloj priči.

Nježan, ugodan na koži i savršen za ljetne dane, odlično se uklopio u ovu kolekciju haljinica, suknji i uniseks hlača i majica koje mogu nositi i dječaci i djevojčice. Uz njega tu je i za klince nezaobilazna pamučna felpa, a još je jedna sjajna novost u ovoj kolekciji ta da je dizajnerica radila s deadstock tkaninama odnosno viškom tkanina iz tvornica. Tako je kolekcija podignuta na sasvim novu razinu održivosti.

 

Mini kolekcija za mame donosi dvije krasne lanene haljine s detaljem u obliku volana. Dolaze također u ružičastoj te u boji mente, a tu je i jedna praktična platnena torba velikih dimenzija, s držačem za prostirku za vježbanje koja joj daje dodatnu dimenziju funkcionalnosti.

Svi MINAMI komadi izrađuju se po narudžbi kako bi se izbjegla prekomjerna proizvodnja, u maloj radioni u Hrvatskom zagorju, mi ih volimo pratiti i oduševimo se svakom novom kolekcijom, a sve komade možete pogledati i naručiti putem Instagrama.