Kako se bliži kraj studenog, tako se i naši kalendari društvenih zbivanja ubrzano pune. Poželjet ćemo prošetati po mnogim gradskim adventima u Hrvatskoj i Europi, osjetiti malo taj duh nadolazeće blagdanske sezone, a istovremeno nam slijede i uredski domjenci i okupljanja s dragim ljudima na blagdanskim proslavama. Kažu da je ovo najsvečanije doba u godini, a redovito ga prate i glamurozna modna izdanja. Mi smo pronašli jednu high street kolekciju koja donosi baš dobre komade za party garderobu ove sezone, jer ćete ih moći nositi u niz različitih prigoda. 

Ovu multifunkcionalnu party kolekciju pronašli smo u najnovijoj ponudi modnog brenda & Other Stories, koji nam redovito donosi dobre klasične komade s twistom. U & Other Storiesu redovito stvaraju dizajnerski timovi koji znaju kako čak i high street modu učiniti dozu atraktivnijom i zanimljivijom, pa se u njihovim kolekcijama nerijetko nađu komadi koje bi dizajnom mogli uspoređivati s brendovima high end predznaka.

U ovoj party kolekciji pronalazimo mnogo razloga za slavlje, bilo da se radi o svečanim mini haljinama, elegantnim večernjim odijelima ili chic kardiganima koji su presvučeni u svjetlucave ljuskice. Od uredskih domjenaka do kućnih zabava, & Other Stories ima dobra odjevna rješenja za nadolazeću party sezonu, a najbolje komade donosimo u nastavku.

Foto: & Other Stories