Uz SPF u svim oblicima ovoga ljeta visoko na beauty popisu proizvoda koje obavezno moramo imati pri ruci nalazi se osvježavajući sprej za lice koji spašava od vrućine i dehidracije

Već godinama ljeti obožavamo koristiti termalnu vodu u obliku spreja, a sada smo spremni za nadogradnju. Osvježavajuće maglice za lice sve češće dolaze s naprednim skincare sastavom koji se, osim za hlađenje površine kože, brine i za njenu njegu i hidrataciju. Dehidrirana koža sklonija je upali, iritaciji i začepljenim porama i zato sve češće biramo ove hidratantne sprejeve za lice koji pozitivno djeluju na zdravlje naše kože.

Praktična i dostupna hidratacija

Hidratantne maglice nadoknađuju izgubljenu vlagu, vraćaju kožu u balans te pružaju prijeko potrebno osvježenje, a posebice ih volimo koristiti ljeti, kada i ne brojimo koliko puta u danu pošpricamo lice! Kada je riječ o sastojcima, na popisu trebate tražiti već dobro poznate saveznike u njezi kože kao što su aloe vera, hijaluronska kiselina, krastavac, ružina voda ili zeleni čaj. Osim u segmentu dnevne i noćne skincare kućne rutine, osvježavajući sprejevi za lice dobro dođu i kod vanjskih aktivnosti poput jednostavne šetnje, izleta ili – na plaži. Izdvojili smo 10 maglica za hidrataciju lica koje biste ovoga ljeta definitivno mogli isprobati!

 

Dr. Grandel Hyaluron Splash, 154 kn
Catrice Hydrating and Energizing Fixing Mist, 39 kn
Clinique Moisture Surge Face Spray, 329 kn
Dior Hydra Life Fresh Reviver, 295 kn
Essence Hello Good Stuff Herbal Face Mist, 26 kn

 

Tonymoly The Chok Chok Green Tea Ampoule Mist, 185 kn
Chanel Hydra Beauty Essence Mist, 528 kn
Skintegra Nectar, 119 kn
Zoeva Radiant Skin Revitalizing Face Mist, 175 kn
Biologique Recherche L’Eauxygénante multiaktivna tretmanska maglica za lice, 749 kn

 

Foto: PR