Sljedeći put kad prolazite kroz Osijek ne propustite priliku posjetiti Ché Ché, jedinstvenu slastičarnicu koja će vas osvojiti svojim nevjerojatnim pogledom na rijeku Dravu.

Ovo slatko utočište moglo bi vas, osim svojim poslasticama, oduševiti i ugodnim ambijentom, savršenim za opuštanje u samoći ili u društvu dragih osoba.

Kako stoji na službenoj stranici, Ché Ché nije samo obična slastičarnica – ona je rezultat 19 godina ljubavi, 450 kilograma kreativnosti, 10 grama hrabrosti, prstohvata strpljenja i suradnje s više od 100 vrijednih kolega. Njihova receptura za uspjeh uključuje čak i puno smijeha, što se osjeća u svakom zalogaju njihovih slastica.

A kad smo kod slastica, Ché Ché ponuda nije nas ostavila ravnodušnim. Od ukusnih torti poput Pistacio nougata, Sacher torte, ledenog vjetra, pa sve do zanimljivih deserata, poput Classic Italian tiramisùa, čokoladnog tarta, krempita i tako dalje.

Osim toga, vrijedi spomenuti i da Ché Ché ima preslatko uređen kutak namijenjen najmlađima. U tom dječjem kutku mališani će pronaći mnoštvo zabavnih aktivnosti i igračaka koje će ih oduševiti, tako da se roditelji mogu opustiti i uživati.

Topla preporuka – ako se nađete u Osijeku, sad znate kamo se morate zaputiti. Čak i ako niste planirali put prema istoku naše zemlje, možda ćete se zbog ovoga početi premišljati.

Foto: Ché Ché slastičarnica