Inspiriran ljepotom kreme za ruke koju je Mademoiselle Chanel kreirala 1927. godine, CHANEL je 2017. godine rekreirao LA CRÈME MAIN. 2018., priča se nastavlja… Neizostavni aksesoar, LA CRÈME MAIN dolazi u novoj, ugodnijoj i pokrivajućoj teksturi, kao bogati i baršunasti balzam, savršen saveznik za suhe i nježne ruke: LA CRÈME MAIN Texture Riche.

JEDINSTVENI I ELEGANTNI DIZAJN
Elegantan i praktičan, njegov «memorijski oblik» oblutka udobno prianja u dlan. Unutar pakiranja, vrećica koja se uvlači u sebe sadrži formulu i štiti je od zraka i vanjskih utjecaja. Svakom upotrebom, vrećica se uvlači kako bi ispustila točnu količinu kreme, a pritom zadržava početni oblik spremnika.

BARŠUNASTO MEKA FORMULA
Dva komplementarna sastojaka stvaraju svoju čaroliju u srcu formule: majska ruža i Iris pallida. Cvjetni vosak majske ruže, dobiven od cvjetova koji se uzgajaju na CHANEL poljima u Grasseu, omekšava kožu stvaranjem zaštitne barijere koja zadržava vlagu, a ekstrakt Iris pallide pruža posvjetljujuće djelovanje. Obogaćena shea maslacem i glicerinom, LA CRÈME MAIN Texture Riche intenzivno hrani ruke i čini ih baršunastim, a istovremeno na koži ostavlja blagi cvjetni miris.

TRETMAN ZA LJEPOTU SVE DO VRHOVA PRSTIJU
Dodatno, jamstvo mekih ruku (+ 50%*) koje ostaju hidratizirane do 8 sati,** zaštićene i vidljivo nahranjene (+ 98%***). Njezina formula trenutačno smiruje osjećaj suhoće i zatezanja, dok istovremeno smanjuje pojavu tamnih mrlja (-12%). Nokti su ojačani, zanoktice omekšane. LA CRÈME MAIN Texture Riche se može koristiti koliko god je to potrebno, pogotovo zimi, godišnjem dobu koje ruke stavlja na kušnju. Obogaćena tekstura je savršena da se ruke pripreme za hladno vrijeme i intenzivno ih oporavi.