Jedna superglamurozna, druga elegantno minimalistička, dvije legende zasjale su na gala eventu u muzeju the Academy Museum of Motion Pictures u Los Angelesu.

To je godišnji event koji se treći put održao s ciljem prikupljanja sredstava za aktivnosti muzeja, ali i podijelio posebna priznanja zvijezdama među kojima su se ove godine našle i voditeljica i glumica Oprah Winfrey te glumica Meryl Streep.

Superpopularna Oprah osvojila je Pillar nagradu, te zasjala u uistinu glamuroznom outfitu u kakvome je nismo navikli vidjeti. Ljubičastu šljokičastu dugu haljinu brenda Dolce & Gabbana kombinirala je sa nakitom brenda Hamilton Jewellery te Manolo Blahnik cipelama. Uistinu senzacionalan look!

Oprah Winfrey na  Academy Museum Gali u the Academy Museum of Motion Pictures u Los Angelesu

Meryl, kojoj je dodijeljena nagrada Icon, je pak odabrala totalno drukčiji modni stil- jednostavnu crnu midi haljinu koju je stilizirala minimalističkom torbicom i salonkama iste boje.

Meryl Streep

Uvijek je lijepo vidjeti ove dvije iznimne žene zajedno, a pogotovo kad su ovako stylish odjevene, svaka na samo sebi svojstven način.

Foto: Profimedia