Svi želimo odjeću koja će nam pojednostaviti život na najljepši mogući način. Upravo je u tome moć minimalizma: slavi klasičnu estetiku u njezinoj jednostavnosti i funkcionalnosti koja nikad ne izlazi iz trenda.

Komad fashion svojom odjećom u svakodnevicu unosi pročišćene linije, kvalitetne materijale i savršene krojeve.

Vibrantna Tkalčićeva od 1. prosinca bit će bogatija za hrvatski modni brend Komad koji više od 15 godina stvara minimalistički dizajn, tih i moćan. U simpatičnom prostoru očekuju vas pletiva, blejzeri, hlače, topovi i džemperi. Sve što trebate da vam hladna zima postane toplija i udobnija pronaći ćete u odjevnim komadima izrađenih od pomno odabranih materijala poput vune iz austrijskih Alpa, čistog pamuka i viskoze.

Za svečanu sezonu pred nama oduševit ćete se sofisticiranim topićima. Ne sumnjamo da su bazični komadi u svakoj garderobi važni – od haljine ili hlača koje nosite svakodnevno, blejzera kojeg paše na sve do topa ili džempera u kojima možete provesti svaki dan.

Minimalizam za jednostavnija jutra 

Komad fashion od sada će biti vaša adresa upravo za odjevne komade koje ćete voljeti nositi zauvijek i uvijek im se vraćati. Da, govorimo o bezvremenskom minimalizmu sa stilom. U Komad fashionu pronaći ćete najbolje odjevne essentials, od pletiva preko haljina do savršene oversized majice.

„Moja vizija je oduvijek stvaranje bezvremenske mode minimalističkog stila. Ideja o otvaranju trgovine u centru Zagreba dugo je moj cilj pa svima želim dobrodošlicu u malu oazu sofisticirane mode koja slavi ljepotu jednostavnosti. Uz odjevne predmete klijentice će moći birati torbice i novčanike“ – kaže dizajnerica i vlasnica Ana Golubić Brozović.

Moda ima funkciju, a to je da onime što odjenemo šaljemo poruku tko smo toga dana.

Minimalizam je stil života koji vam omogućava jednostavnija jutra. Omogućava vam da s naizgled basic komadima imate uvijek savršenu garderobu i neutralnu paletu boja koju obogaćuju plava i crvena, a takav stil olakšava modne kombinacije. Dovoljan je samo neki dobar komad nakita ili torbica i spremne ste.

Kampanju je snimala Mare Milin, a za make-up je zaslužna Simona Antonović. Modeli su dostupni na www.komad.com ili Instagram profilu @komadfashion