U četvrtak, 29. rujna s početkom u 21 sat službeno počinje otvorenje Omnija, prvog experience bara u Zagrebu

Na radaru je novi bar koji će nesumnjivo mnogima postati tradicionalno mjesto za odlazak vikendom ili nakon posla. Riječ je o OMNI experience baru, koji se nalazi u Turininoj 5, u Novom Zagrebu. Potpuno preuređen interijer cijelom je prostoru dao sjajno novo ruho koje ima za cilj, između ostaloga, decentralizirati ugostiteljsku ponudu Zagreba.

Uz glazbu uživo za koju će se pobrinuti akustični bend, kušaonicu jelovnika te OMNI signature koktele proslava u povodu otvorenja traje nekoliko dana – uz otvorenje u četvrtak, 29. rujna, produžit će se i na vikend od 30. rujna do 1. listopada.

“Ovo je prvi experience bar u gradu, a zamisao koja nas je vodila je bila ta da želimo pobuditi i probuditi sva osjetila svojih posjetitelja. Tako smo odlučili imati samo vrhunsku ponudu iz različitih sfera ugostiteljstva: od kave koju će raditi iskusni baristi i velikog izbora craft piva, vina te posebno osmišljenih koktela s recepturom koktel-majstora, preko nargile, do velikog izbora jela iz svjetske street food kuhinje. Sushi, tacosi, bao buns i druge delicije tek su dio onoga što se nalazi na našem jelovniku”, ističe Dragan Martinović, vlasnik Omnija.

I sam je interijer dobro promišljen dio cijele priče. Eklektični stil u kojem prevladavaju blago prigušena svjetla popraćena decentnim neonskim natpisima OMNI čini savršenim barom. Istovremeno, OMNI je i mjesto na kojem će svatko doći vrlo rado popiti kavu, prelistati novine, a neki će pak OMNI vidjeti kao omiljeni restoran i broj jedan odabir i za ručak, i za večeru.

“Činjenicom da pred svoje posjetitelje stavljamo zbilja široku ponudu željeli smo pokazati kako se dobra mjesta mogu nalaziti i izvan centra grada. No, više od toga, želimo da OMNI bude dnevni boravak kvarta i mjesto na koje će se, bez obzira na povod, s guštom dolaziti. Jer, mi ćemo svakoga zasigurno s guštom dočekati”, govori Dragan Martinović.

Više informacija o ponudi, kao i o glazbi uživo koja će svakog vikenda obogaćivati atmosferu lokala moguće je pronaći na Instagram profilu OMNI experience bara.