U moru Instagram profila s odjećom mogao bi vam se svidjeti francuski Le:Apt. Nosivi modeli s kojima ćete lako zaploviti u jesen.

Danas je Instagram taj koji određuje trendove. Ne samo njih, već odlučuje o tome koja su modna imena ‘in’. Mnoga svoju popularnost i uspjeh mogu zahvaliti upravo njemu, imena poput Frankie Shop-a ili Nanushke. Ova stranica pokrenuta u Parizu dijeli sličan senzibilitet, a osvaja svojom nosivom i ‘oversized’ ponudom pomno biranih brendova koji se uklapaju u cijeli njen identitet. Radi se o klasičnim, ali trendi komadima koji su još dodatno fotografirani u ‘Instagram stilu’, zbog čega i osvajaju toliki broj pratitelja.

Kada se radi o jeseni u nju možete uploviti s Le:Apt traženim ‘oversized’ blejzerima, kao i velikim, širokim pletivom. Na stranici ćete pronaći i modele traperica po uzoru na one kakve nose Francuskinje, ali i slip suknje i haljine te dugačke, tople kapute. Ukratko, ako se možete pronaći u ovom stilu, koji istovremeno pomalo koketira i sa Skandinavijom, zavirite na njihovu stranicu. Samo vas moramo upozoriti da ako pronađete nešto što vam se sviđa, naručite odmah, jer modeli nestaju jako, jako brzo.

Foto: www.leapt.fr, Instagram @le.apt