Ako ne možete odoljeti bilježnicama, notesima ili rokovnicima sofisticiranog i kreativnog dizajna kao i mi, ovaj brend će vas definitivno oduševiti

U bilježnice zapisujemo svoje “to do” liste, impresije, ideje koje nam spontano padnu na pamet ili pak crtamo različite skice, stoga nas njihov dizajn itekako potiče na kreativno razmišljanje.
Ili kako kažu kreatori brenda nuuna, to su bilježnice koje same po sebi izgledaju kao utjelovljenje neke ideje – ponekad glasne, a ponekad umjerene, ali nikada dosadne zahvaljujući dobro promišljenom i jasnom konceptu. 

nuuna notebook

nuuna notebook

nuuna notebook

Ovaj brend u svom studiju u Frankfurtu već preko dva desetljeća kombinira elegantni i kreativni dizajn, vještinu tradicionalnog uvezivanja knjiga, posebnih materijala i inovativnih tehnika završne obrade uz fokus na najsitnije detalje.
Pritom svaku bilježnicu interpretiraju na sasvim drukčiji način, inspirirajući se arhitekturom, modom, literaturom, umjetnošću ili grafičkim dizajnom. 

nuuna notebook

nuuna notebook

nuuna notebook

Robusne i otporne, ali istovremeno ugodne na dodir, izrađene su od mekane reciklirane ili umjetne kože te jeans label materijala.
Posebnosti ovih bilježnica koje se proizvode isključivo u Njemačkoj po najvišim standardima održive proizvodnje, zasigurno su točkasta mreža koja je pogodna za pisanje i crtanje uz “suptilnu orijentaciju”, posebna tehnika uveza i takozvani “360° dizajn” koji se aplicira na cijeloj bilježnici – pretvarajući je u pravo malo dizajnersko umjetničko djelo. 

nuuna notebook

nuuna notebook

nuuna notebook

nuuna notebook

Ovisno o namjeni, bilo da tražite mali notes koji možete nositi uvijek sa sobom ili veći sketchbook, artističke nuuna bilježnice s premium 120-gramskim off-white Munken papirom možete pronaći u različitim formatima na web stranici www.nuuna.com

No osim na službenoj stranici brenda, svoj omiljeni nuuna notes ili bilježnicu također možete naručiti i na web stranici Školske knjige, po cijeni od 65 kn do 253 kn.

nuuna notebook

nuuna notebook

A s obzirom na to da se bliži sezona darivanja, možemo definitivno reći da se nuuna notebook nalazi na top listi naših preporuka. 

 

Foto: nuuna