Bez obzira jeste li prošli period ispadanja kose zbog stresa, bolesti ili nekog drugog razloga ili jednostavno želite što prije imati dužu kosu, vjerujemo da ste uvijek u potrazi za učinkovitim rješenjima za brži rast kose.

F11 tretman za rast kose revolucija je u svijetu njege kose. Klinička studija pokazala je da može ubrzati rast kose čak do 41,2 %! Studija je provedena pod kontrolom specijalista dermatologa, kod 40 volontera koji su koristili tretman u prosjeku 3 puta tjedno ukupno 56 dana. Osim što je uočeno ubrzanje rasta od 41,2 %, također se pokazalo da povećava debljinu kose za 18 % i njezinu gustoću za 11,6 %. Tretman se sastoji od primjene Premium Nº1 šampona s ekstraktom crvenog luka (nema miris luka!) u svakom pranju i najmanje 3 dana u tjednu, a zatim se nanosi Serum za regeneraciju, koji mora ostati na vlasištu barem 6 sati. Jednostavna primjena koja ne samo da jača kosu, već i ubrzava njen rast.

Nuggela & Sulé F11 tretman za rast kose s ekstraktom crvenog luka

Postoje mnoga svojstva koja se pripisuju luku kao lijeku za kosu. Među najpopularnijima su njegova sposobnost da ubrza rast kose, uklanja višak sebuma iz masne kose, njegov učinak protiv opadanja kose i njegova sposobnost da odgoditi pojavu sijede kose. Nadalje, Nuggela & Sulé formule su pojačane morskim glikogenom – prirodnim aktivnim sastojkom koji djeluje kao izvor energije za sintezu proteina tijekom procesa rasta kose, jača kosu dok joj daje volumen i usporava njeno opadanje.

F11 tretman za rast kose dolazi u kompletu sa šamponom Premium Nº1 250ml i Serumom za regeneraciju od 70ml.  Serum za regeneraciju obogaćen je korijenom andske mace, jednim od najboljih prirodnih revitalizatora, dodatnim kompleksom vitamina i mikrohranjivih tvari – kombinacija koja će nahraniti folikule vlasi i učinkovito ubrzati rast kose.

Tretman odgovara svim tipovima kose, a posebno za tankoj i krhkoj kosi, te za regeneraciju područja bez kose.

Nuggela & Sulé F11 tretman za rast kose s ekstraktom crvenog luka

Nuggela & Sulé je vodeći španjolski laboratorij specijaliziran za njegu kose. Brend je započeo svoj put u 2015. i u samo nekoliko godina, zbog svoje kvalitete i učinkovitosti, postao je jedan od najprodavanijih na Amazonu u Španjolskoj te u španjolskim ljekarnama te se uspješno proširio diljem svijeta.

Za razliku od većine proizvoda koji se nalaze na tržištu, Nuggela & Sulé svoje formule temelji na prirodnom i tradicionalnim lijekovima za koje se pokazalo da su vrlo učinkoviti generacijama i u kombinaciji s tehnološkim inovacijama, nudi niz visokokvalitetnih proizvoda za kosu. Jedan od takvih sastojaka je svakako ekstrakt crvenog luka koji se nalazi u svim Nuggela & Sulé šamponima.

Nuggela & Sulé F11 tretman za rast kose s ekstraktom crvenog luka

Tekst i fotografije: PROMO