Kao što puder oponaša boju našeg lica, tako i lakovi izgledaju ljepše i prirodnije kada odgovaraju tonu naše kože

Tijekom karantene pokazalo se da je ponuda manikure idealno rješenje za njegovane nokte. Neutralni bež tonovi koji su prilično slični prirodnoj boji noktiju i kože imaju karakteristiku da se lakše održavaju u usporedbi s tamnim bojama ili složenim nail artom i ne zahtijevaju česte posjete salonu.

Dolazak proljeća i nadolazeći planovi za godišnji odmor “zahtijevaju” odličnu manikuru koja ističe naše ruke i pristaje koži. Izlazak iz grada s manikurom koja ne zahtijeva često održavanje bila bi savršena za naša putovanja, a dobra stvar je što možemo birati između široke palete nijansi koje nam najviše pristaju. Otkrivamo vam najpopularnije nude nijanse koje možete isprobati za lijepe prirodne nokte tijekom proljeća.

Nude roza

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mysoftcolors (@mysoftcolors)

Ako je vaša koža svijetla i prilično bijela, onda savršenu nude nijansu za sebe možete potražiti u paleti svijetloružičastih i mliječnih nijansi. Ako je vaša koža ružičasta, losos ružičasti lak za nokte također je lijep izbor.

Nude-bež

 

View this post on Instagram

 

A post shared by My Nail Lab (@my.nail.lab)

Boja pijeska, bež, krem ​​i karamela prikladni su izbor za žene s pšeničnim tonovima kože. Isprobajte sve nijanse u bež paleti kako biste odlučili koja vam se najviše sviđa.

Nude-mauve

Možda ne znate, ali u ponudi su palete vrlo svijetlosmeđih tonova, kao i tamnoružičasta koja teži ljubičastoj i čokoladnoj, sve nijanse koje nas podsjećaju na retro manikuru naših baka. Ako je vaša koža tamna, morate isprobati ove boje.