Od sada ćete kolekcije poznatih zagrebačkih brendova modnih dodataka moći razgledati i kupiti u Preradovićevoj ulici u Zagrebu.

Nakit The All i ruksaci te modni dodaci 47 poznati su zagrebačkoj publici već sedam godina, a posljednje tri djeluju kao kolektiv čije ste komade do sada mogli gledati na njihovim službenim stranicama i društvenim mrežama. Dizajnerice su sada odlučile otvoriti svoj zajednički prodajni prostor koji je istovremeno njihov atelier i showroom. Tako sada svoje omiljene The All & 47 komade, one iz postojećih, ali i novih kolekcija, možete doći odabrati u prostranom prostoru u Preradovićevoj ulici 40, na prvom katu.

Radi se o novoj lokaciji koja je zamišljena i kao mjesto za druženje. Dizajnerice će vas tako rado dočekati sa šalicom kave, nakon čega ćete moći uzeti vrijeme za sebe, onoliko koliko vam je potrebno da isprobate sve što želite ili naručite neki novi komad.

Prostor su uredile same i uz pomoć prijatelja kreativaca te on odiše upravo njihovim opuštenim, pomalo boho stilom. U Preradovićevoj 40 čekaju vas i novi modeli, kao primjerice 2u1 ruksak brenda 47, ali uskoro i oni na sniženju, u skladu s blagdanima. Osim toga, The All i 47 ovih dana moći ćete pronaći i na poznatim sajmovima – Artomat te Mini down the chimney, dok novi showroom možete posjetiti svakim danom od 12 do 20 sati!

Foto: Borut Planinc