Predstavljamo četvrto poglavlje UOMO Salvatore Ferragamo franšize, zauzimajući kozmopolitski stav današnjeg muškarca s nesputanim talijanskim osjećajem za stil

Karizma i prirodna samouvjerenost su njegova snaga, grad je njegov teritorij. UOMO Salvatore Ferragamo Urban Feel objedinjuje urbanost i šarm grada. Ovisna energija i elegantna udobnost zajedno definiraju novi suvremeni miris.

MIRIS

Parfumeri: Alberto Morillas i Marie Salamagne

Miris se otvara energičnom ozonskom notom koja pojačava miris slanim notama, prate ih note limuna u kombinaciji sa aromatičnom kaduljom I upečatljivom aromom kave.

Note srce eksplodiraju s notama cedra, valova i kristala soli koji se pretvaraju u drvo (Driftwood – drvo koje je oprano na obali ili plaži mora, jezera ili rijeke djelovanjem vjetra, plime i oseke. To je oblik morskih ostataka.)

Ova jaka, mineralna jezgra dodatno je pojačana začinskom I bogatom notom kumina.

U bazi se nalazi mokra kombinacija labdanuma i pačulija, dok senzualne note ambroxa i tamjana dodaju teksturu, kontrast i ovisnost. Olfaktivna obitelj: mineralno-drvenasta

DIZAJN

Ovog puta, ikonska UOMO Salvatore Ferragamo bočica dolazi u mladenačkom i intenzivnom plavom Izgledu. Plavi lak sjaji preko cijele bočice, naglašavajući povijesni Ferragamo logotip kojeg je dizajnirao futuristički slikar Lucio Venna 1930. godine, uklesan u staklu. Metalni srebrni logo na prednjoj strani stvara privlačan završetak dok čep predtavlja kontrast između srebrne I duboke mat plave Za luksuzno, osjetilno iskustvo.