U Martićevoj ulici u Zagrebu predstavljen je novi LBX, kompaktni crossover poznatog japanskog proizvođača luksuznih automobila Lexus.

Od privlačnih, suvremenih linija “Resolute Look” eksterijera automobila do dizajna, udobnosti i uređenja interijera, LBX prenosi kvalitetu “klasa iznad” – onu kakvu biste očekivali od većeg, skupljeg modela višeg segmenta.

Kako su organizatori i bili najavili, predstavljanje je bilo daleko od uobičajenog te se sve pretvorilo u jedan uistinu ugodan dan prepun zanimljivih sadržaja. Sâm je automobil privukao veliku pozornost svojim elegantnim dizajnom i tehnološkim novitetima po kojima je Lexus i inače poznat. Zainteresirani su mogli na licu mjesta testirati automobil, a sudeći po dojmovima koje su iznijeli nakon vožnje, LBX bi mogao postati pravi hit među vozačicama i vozačima.

Na događanju se okupilo mnoštvo ljudi, među kojima je bilo i poznatih osoba iz svijeta zabave, javnog života, biznisa i medija poput pjevača Damira Kedže i Natalie Balmix, voditeljice Edine Pršić Babić, influencerice Dubravke Švegar, Korane Marović i brojnih drugih.

Mirna Zidarić
Edina Pršić Babić
Dubravka Švegar

Damir Kedžo i Natalie Balmix

Svi su oni iskoristili prigodu da prošeću po lijepom vremenu i popiju kavu s prijateljima, ali i da usput dožive nešto novo. Oduševila ih je Boška Bahtijarević iz concept storea Tvoje, koja im demonstrirala kako se aranžira cvijeće na japanski kenzan način.

Slikar Hrvoje Majer bio je apsolutni hit na događanju. Potaknuo je goste da svoju svakodnevicu ožive bojama i u svojoj radionici strpljivo objašnjavao kako se uz izbor pravih boja jednostavnim potezima ravnala može kreirati čista umjetnost.

Katarina Vrenc pripremila je izniman japanski cheesecake s jagodama, dok je Program Bar bio zadužen za osvježenje s japanskim yuzu koktelom. Lexus LBX tako je običnu subotu u kvartu pretvorio u doista poseban dan.

LBX model čini luksuz osobnim pa samim time nudi mogućnost personaliziranja vozila vašim potrebama. Kako biste osjetili ugođaj koji ovaj automobil pruža, javite se u Lexus centar Zagreb i naručite se na testnu vožnju. Vožnja LBX-om zasigurno će vaš dan učiniti posebnim.

#everydayextraordinary #lbx #lexus

Tekst i fotografije: Promo