Netflix je izbacio filmski preview za 2022. godinu i možemo reći da se imamo čemu veseliti. Među novim naslovima našao se i film The Gray Man u kojem su uloge ostvarili holivudski miljenici Ryan Gosling, Chris Evans i Regé-Jean Page

Tri mušketira

Akcijski triler pod naslovom The Gray Man oduševit će ljubitelj(ic)e ova tri poznata glumačka imena. Radnja uključuje CIA, skrivene identitete i internacionalne ubojice pa svakako možemo očekivati napetu zabavu. Ovaj film za koji se još ne zna kad točno dolazi režirali su Anthony i Joe Russo, koji su poznati po svom radu na Marvelovim Avengersima i naslovima iz serije filmova Kapetan Amerika. Uz tri već spomenuta glumca u ovom se filmu pojavljuju i Ana de Armas te Billy Bob Thornton, a govori se da će ovo biti jedan od najskupljih filmova iz Netflixove produkcije. Jedva čekamo vidjeti!

Velika imena na okupu

U samo tri minute koje zaista obećavaju novi Netflixov filmski trailer ujedinio je neke od trenutno najvećih glumica i glumaca i dao uvid u ono što nas čeka ove godine. Nova izdanja koja jedva čekamo osim The Gray Mana uključuju trilere poput filma Mother s Jennifer Lopez ili nastavak krimi filma Knives Out. Tu su i komedije Me Time i You People koje donose izvedbe omiljenih komičara poput Kevina Harta, Eddieja Murphyja i Jonah Hilla, a svi obožavatelji SF-a i fantasy žanra mogu se radovati naslovima kao što su The Mothership s Halle Berry ili The School for Good and Evil u kojem su sudjelovale Charlize Theron i Kerry Washington. Evo i uzbudljivog previewa!

Foto: Kevin Winter/Getty Images/ YouTube